آشپزی با الی گولو

کلم پلو با ماهی
نویسنده : - ساعت ۳:٠۳ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳٩٠/۱۱/٢۳
 

 روز به خیر دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه. این کلم پلو که می بینید حاصل وب گردیهای منه . داشتم تو لینکام میگشتم رسیدم به وبلاگ الهام جون غذای متفاوت دیدم این غذا رو درست کرده منم که هم ماهی داشتم هم کلم تصمیم گرفتم زودی درستش کنم . اولین بارم بود که کلم پلو با ماهی درست میکردم به نظرم خیلی خوشمزه بود. بهتون پیشنهاد میکنم که امتحانش کنید.  


مواد لازم:

نصف یک عدد کلم برگ بزرگ

ماهی تیلا پیا 2 تکه فیله بزرگ

سبزی شوید- ریحان- مرزه و ترخون کمی ( من سبزی خشک استفاده کردم ) در حد 4 5 قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد متوسط

برنج 2 پیمانه

نمک- فلفل - زردچوبه - پودر سیر - زعفران آب کرده - آب لیمو به میزان لازم

روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

اول از همه فیله های ماهی را مکعب مکعب کنید و همراه با کمی آب لیمو - پودر سیر - نمک و فلفل و کمی زردچوبه بذارین مزه دار بشه. حدود 1 ساعت کافیه براش.

کلم را خرد کنید و کنار بذارید .

پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدین تا طلایی بشه کلم ها را اضافه کنید و کمی تفت بدین تا کلم ها کمی سبک بشن  کمی آب لیمو بهش بزنید بعد بهشون کمی نمک و فلفل و زعفران آب کرده اضافه کنید و بریزین تو یک ظرف دیگه

برنج را بعد از شستن با میزان لازم آب ( 2 پیمانه و 140 سی سی آب )بذارین بپزه و بیشتر آبش جمع بشه.

توی همون ماهیتابه که کلم را تفت داده بودین کمی روغن بریزید تا گرم بشه . بعد فیله ها را که از توی مواد در آوردین بریزین توی روغن و یک کوچولو تفت بدین . هم نزنین فیله ها خرد میشن با قاشق اینور اونورشون کنید. اینم بذارین کنار.

کف یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید تا داغ بشه هر ته دیگی که دوست دارین کف قابلمه بچینید من ته دیگ سیب زمینی گذاشتم.

بعد به ترتیب یک لایه برنج کمی زعفران آب کرده مقداری سبزی مقداری کلم وتا آخر این مراحلو برین و فیله ماهیها را ردیف آخر روی برنج بچینید مابقی زعفران را روی ماهی ها بریزید و در قابلمه را دم کنی گذاشته و بذارین برنجتون دم بکشه. 10 دقیقه اول حرارت تقریبا زیاد باشه نیم ساعت بعد حرارت ملایم.

موقع کشیدن ماهیها را توی یک ظرف دیگه بکشید . کلم پلو را داخل دیس کشید و آخر سر فیله ماهی ها را روش پخش کنید. به همین راحتی
بفرمائید میل کنید.