آشپزی با الی گولو

خورش به
نویسنده : - ساعت ۳:۱٩ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸٩/۱۱/٢٢
 

دو تا به خریده بودم هفته پیش وفت  نمیشد باهاش چیزی درست کنم داشتم تو کتاب خانم رزا میگشتم چشمم خورد به خورشت به با یه سری تغییرات این خورشت به خیلی خوشمزه را درست کردم که خیلی هم زود در عرض یک ساعت آماده شد.

 

 

 

 

 

 

 


مواد لازم:

فیله مرغ: ۴ عدد

به درشت : یک عدد

پیاز درشت : یک عدد

سیر : ٢ حبه

آلو: ١٠ عدد

رب : ۵/١ قاشق

زعفران و نمک و فلفل به میزان لازم

آب لیموی تاره: به میزان دلخواه

طرز تهیه:‌

ابتدا پیاز را خلال کنید و در روغن تفت بدهید تا طلایی بشه. سیر را خرد کرده و تفت دهید فیله های مرغ را تکه تکه کرده و اضافه کنید و تفت دهید سپس رب را اضافه کرده و باز هم کمی تفت بدهید. به را که پره پره خرد کرده اید اضافه کنید همراه با مقداری آب و زعفران و نمک و فلفل بذارید آلوها را هم اضافه کرده و بذارید خورشت بپزه آخرش که پخت چند قاشق آب لیموی تازه بهش اضافه کنید و به به به لذتشو ببرین.

توی دستور خانم رزا از گوشت قرمز استفاده شده بود و نوشته بود که میشه از لپه هم استفاده کرد توی این خورشت، اما من کلا با لپه میونه خوبی ندارم در ضمن شکر هم اگه خواستین میتونین توی این خورشت بریزین اما دیگه به نظر من خیلی شیرین میشه. دستور ایشون آلو نداشت من خودم اضافه کردم.

 

اینم بشقاب من که داشتم از گرسنگی میمردم وااااااااااااای خیلی خوشمزه بود جاتون خالی.