آشپزی با الی گولو

گل کلم فلفلی
نویسنده : - ساعت ۸:۳۳ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/۱۱/۱٥
 

سلام دوستان

فکر کنم خیلی هاتون گل کلم سرخ شده دوست داشته باشید بچه که بودیم مامانم گل کلم را میپخت و تو آرد و تخم مرغ میغلطوند و سرخ میکرد ماهام خیلی دوست داشتیم . حالا من تصمیم گرفتم به یک روش متفاوت درستش کنم که واسه مامانم هم خوب باشه و کمتر به خودش روغن بگیره.

اینم گلم کلم تند و فلفلی من

 

بریم که زودی براتون توضیح بدم روش تهیه را ....


مواد لازم :‌

گل کلم 250 گرم 

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

پودر سیر 2/1 قاشق چایخوری

پیازچه خرد شده  2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 2/1 قاشق چایخوری

زعفران آب کرده در صورت تمایل مقداری

فلفل قرمز به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

گل کلم ها را بعد از شستن تکه تکه کرده و در آب جوش ریخته و بذارین کمی نرم بشن 3  تا 4 دقیق کافیه براشون  . بعد بریزین توی آبکش .

کف ماهیتابه را چرب کنید وقتی روغن گرم شد زردچوبه و پودر سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و تفت بدین. پیازچه های خرد را شده اضافه و تفت دهید. در این مرحله گل کلم ها را اضافه کنید و بذارین کمی سرخ بشن. اگه دوست داشتین کمی هم زعفران آب کرده تو این مرحله به موادتون اضافه کنید . بعد از 4 5 دقیقه گل کلم ها آماده هستن. توی ظرف مناسب بکشید روشون کمی فلفل قرمز بپاشید و گرم گرم سرو کنید.

نوش جونتون