آشپزی با الی گولو

آش کلم قمری
نویسنده : - ساعت ٧:٥٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩٠/۱۱/٢٠
 

سلام دوستان

امروز اومدم با دستور یک آش خوشمزه جدید ! خودم که دفعه اولم بود درست میکردم دستورشم از مجله سرآشپز پیدا کردم. کلا من تا به حال از کلم قمری تو غذاهام استفاده نکرده بودم این دومین باره که داریم کلم قمری میخوریم.

این آشه منه !

برویم پیش به سوی تهیه در ادامه مطلب ...


مواد لازم:‌

کلم قمری متوسط 2 عدد

پیاز متوسط  یک عدد

آب گوشت یا مرغ 4 پیمانه

سبزی ( تره و جعفری تو دستورش بود ) 500 گرم  من سبزی آش که تو تهران میفروشن را استفاده کردم.

بلغور گندم یک پیمانه

لپه 2/1 پیمانه

برنج 2/1 پیمانه ( من یادم رفت بریزم)

آب لیمو ترش 2/1 پیمانه ( من کمتر ریختم )

نعناع خشک 2 قاشق سوپخوری

نمک- زردچوبه - فلفل قرمز به میزان لازم

پیاز داغ برای تزئین مقداری

کشک هم خودم اضافه کردم به نظرم با کشک خوشمزه تر میشه.

 

طرز تهیه:

بلغور گندم - لپه و برنج را پس ار پاک کردن به طور جداگانه خیس کنید و بذارین چند ساعتی خیس خورده بمونه بعد بذارین با 4 پیمانه آب بپزن. حواستون باشه که بلغور سر میره در قابلمه را کامل نذارین.

پوست کلم قمری ها را بگیرید و بریزید توی خرد کن یا رنده درشت کنید. پیاز را هم پوست گرفته و بندازین تو خرد کن یا رنده کنید یا نگینی خرد کنید . من حوصله نداشتم راستش ریختم تو خرد کن.

پیازها را با کمی روغن تفت بدین تا طلایی بشن بعد کلم قمری خرد شده را اضافه کنید و تفت بدین تا کلم ها کمی سبک و شیشه ای بشن مقداری زردچوبه و یکی دو قاشق آب لیمو  به این مواد اضافه کنید و بعد از تفت دادن حرارت را خاموش کنید.

پیاز و کلم تفت داده شده  را به بلغور و برنج و لپه پخته شده اضافه کنید. آب مرغ را هم توی این مرحله اضافه کنید و بذارین با هم بپزن و خوب لعابدار بشن. سبزی را در این مرحله اضافه کنید و بذارین باز با هم بپزن اواخر پخت 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک را اضافه کنید . به آشتون نمک و فلفل قرمز بزنید و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید.

آش  را در ظرف بکشید و روی آنرا با نعناع داغ و پیاز داغ و کشک تزئین کنید.

من توی آشم کشک زیادی ریختم به نظرم با کشک خوشمزه تر بود.

امیدوارم از این دستور خوشتون بیاد .