آشپزی با الی گولو

شله زرد
نویسنده : - ساعت ٦:۱٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩۱/٥/٦
 

این شله زرد را امروز بعد از ظهر درست کردم البته به غیر از بار گذاشتن برنجش بقیه کاراشو مادرم انجام داد دستش درد نکنه . توضیحات و عکسی که در ادامه مطلب می بینید مربوط به شله زردی است که واسه ماه رمضون پارسال درست کرده بودم. یادمه اون موقع تنها بودم و مادرم کرمان پیش خواهرم بود . آرتین کوچک هم تازه به دنیا اومده بود و حسابی سر مامان باباش را شلوغ کرده بود قربونش برم.


مواد لازم:

برنج 1 پیمانه

شکر 2 پیمانه

روغن  مایع 4 5 قاشق غذاخوری  

زعفران سائیده به میزان لازم

گلاب 4 5 قاشق غذاخوری

خلال بادام - خلال پسته و دارچین به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را به خوبی با آب بشورید تا آبش زلال بشه و به مقدار 6 برابر برنج آب در نظر بگیرید و بذارین برنجتون روی شعله به جوش بیاد ( ممکنه کمی کمتر یا زیادتر آب لازم باشه بسته به نوع برنج ) در حالی که برنج داره می پزه گاهی هم کف برنج را بگیرید وقتی برنج مغزش کاملا نرم شد . شکر را که کاملا تمیز کردین داخل برنج بریزید و مرتب هم میزنید تا قشنگ شله زرد شما جا بیفته. تا برنج نرم نشده شکر نریزید ها !!!! اگه احتمالا حس کردین شله زرد کمی سفت شده کمی آب گرم بهش اضافه کنید. زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و داخل شله زرد بریزید. روغن را هم داغ کنید و به شله زرد اضافه کنید فقط حواستون باشه که روغن به سر و صورتتون نریزه ! گلاب و خلال بادام را به شله زرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا موادتون به خوبی با هم مخلوط بشن. بعد در قابلمه را بذارین و بذارین یک ربع شله زردتون روی حرارت ملایم باشه اینجوری خیلی خوب جا میفته. بعد از روی حرارت بردارین و بدون اینکه همش بزنید بریزین تو ظرفتون و تزئین کنید .

این شله زرد مال پارساله 

نوش جان