آشپزی با الی گولو

آش سبزی
نویسنده : - ساعت ۳:٤٤ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/۱٠/٢۳
 

روزتون به خیر دوستان

تو سفره ایرانی من از دوستان در مورد آش سبزی شیراز سوال کرده بودم سیمین جون لطف کردن دستورشو برام گذاشتن منم برای اولین بار این آشو درست کردم الحق خیلی خوشمزه بود و خیلی هم خوب جا افتاد . به نظرم یک کم شبیه آش شله قلمکار میمونه. البته تاکید میکنم که آش سبزی من آش سبزی اصل  شیرازی نیست چون یک کمی موادشو تغییر دادم  اما من به اون نیت درست کردم قربـتا الی الله ....102919_goodsigh.gif

یک دستور دیگه هم از  شاپرک عزیزم هست تو وبلاگش که اونم به زودی درست میکنم. دستور شاپرک عزیزم  کمی با دستور سیمین جونم متفاوته.

این دستور سیمین گلم

اینم اولین آش سبزی من

الان نگینا چقده پیاز داع دادی روش 583019_swordfightsmiles.gif!!!!! من آشو با پیاز داغ فراوون دوست دارم !!!


مواد لازم:

عدس - لوبیا قرمز- نخود از هر کدام یک پیمانه

برنج 2 پیمانه

سبزی آش ( شود- ترخون- ریحون) از هر کدام به میزان مساوی

البته من این سبزیها را نداشتم من از همین سبزی آشهایی که  سبزی فروشی ها خرد کرده میفروشن استفاده کردم( تره- جعفری - گشنیز - اسفناج ) دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید890819_surrender.gif اصلش همونیه که در بالا براتون نوشتم حدود دو پیمانه خرد شده

گوشت گردن نیم کیلو که من استفاده نکردم ( اما تو دستورش داره ) سیمین جونم نریخته بودن.

آب گوشت 4 پیمانه

پیاز داغ  به میزان فراوان

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

لوبیا قرمز و نخود و عدس و برنج را از شب قبل جدا گونه خیس کنید. چند بارم آب حبوبات را  عوض کنید .

دوست عزیزم آن شرلی برام نوشته بود که یک روش جدید برای خیس کردن حبوبات یاد گرفته

این عین نظری است که واسم گذاشته:
گولو جون یه روش جدید واسه پخت حبوبات یاد گرفتم خواستی امتحان کن به بقیه هم بگو! حسنش صرفه جویی در مصرف گاز و وقته! اب جوش بریز تو فلاسک بعد حبوباتو چند ساعت بریز توش نیم پز میشه اگه از شب قبل بذاری کامل پخته میشه تا صبح و فقط کافیه همراه مواد دیگه بذاری بپزه.

صبح روز بعد اول نخود را بذارین بپزه چون نخود دیرپز تره نسبت به بقیه حبوبات. البته من اینقده از پختن نخود بدم میاد که همیشه کنسرو نخود دارم تو خونه این سری هم کنسروشو استفاده کردم. وقتی نخود کمی پخت لوبیا قرمز را بذارین بپزه. وقتی لوبیا و نخود کامل پختن . عدس و برنج را اضافه کنید آب گوشت را هم تو این مرحله اضافه کنید. عدس و برنج که پختن سبزی آش را اضافه کنید و بذارین آشتون جا بیفته . نمک - فلفل هم اضافه کنید همراه با یک عالمه پیاز داغ که با زردچوبه تفت دادین . این آش کاملا کشدار شده بود واسه همین میگم شبیه آش شله قلمکاره.
دوستان عزیز شیرازی ببخشید که که تو دستور دخل و تصرف انجام دادم . دو تا دستور اصل شیرازی اون بالا هست.

ما که خیلی دوست داشتیم دست سیمین عزیزم هم درد نکنه که تا فهمید دستور آش سبزی را میخوام زودی دستورشو برام گذاشت. 358619_fs6avqu9vlnx9g89.gif