آشپزی با الی گولو

آش درهم ( استان فارس)
نویسنده : - ساعت ٩:٤٢ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٠/۱٠/٢٠
 

شب همگی به خیر

خوبین دوستای گلم ؟ اول از همه خیلی ممنونم به خاطر کامنتای زیبایی که به خاطر پست قبلی که در مورد پدرم بود برام گذاشته بودین امیدوارم پدر مادرایی که در قید حیات هستن سالها با تن سالم سایشون بالای سر فرزندان عزیزشون باشه و اونایی که رو هم که در قید حیات نیستن در سایه رحمت ایزد منان باشن لبخند

خب بریم سراغ آش درهم که از روی مجله هنر آشپزی درست کردم این آشو برای اولین بار درست میکردم و موادش خیلی برام جالب بود . خیلی مواد زیادی داره این آش اگه کلم و هویج دارین تو یخچال و نمیدونین باهاش چه کار کنید این آش خیلی به دردتون میخوره . موادش نسبت به آشهای دیگه بیشتره در ضمن

 دوستان عزیزی که اهل استان فارس هستن خوشحال میشم اگه اشکالی در درست کردن این آش دیدن بهم بگن.

 

بریم به ادامه مطلب ....


مواد لازم:

گوشت گوسفند 250 گرم سر دست ( من نریختم ) جاش از استاک مرغ که داشتم استفاده کردم.

پیاز یک عدد

نخود - لوبیا قرمز- عدس و باقلا زرد جمعا 300 گرم خیس خورده

برنج یک پیمانه

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

هویج 500 گرم

کلم برگ کوچک  یک دوم کلم

شوید 300 گرم

رشته آشی 150 گرم

نعنا داغ به مقدار لازم

نمک- فلفل- زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

اگه از گوشت استفاده کردین گوشت را همراه با یک عدد پیاز بذارین بپزه. من گوشت استفاده نکردم .بعد  گوشت  را ریش ریش کنید و وقتی حبوباتتون پخت به آش اضافه کنید. من از آب مرع استفاده کردم که وقتی حبوباتم پخت به موادم اضافه کردم.

حبوبات خیس شده را بذارین بپزه.نخود و لوبیا قرمز را جداگانه بذارین بپزه. میگم جداگونه چون زمان پختشون با هم متفاوته. نخود خیلی دیر پزه. این دوتا که پختن عدس و باقلا زرد را هم اضافه کنید و بذارین بپزه.( تو این مرحله آب مرغ را اضافه کنید در حد 2 3 لیوان کافیه ) برنج را هم اضافه کنید و بذارین بپزه. نمک و زردچوبه تفت داده شده در کمی روغن را در این مرحله به آش اضافه کنید . کلم را خرد کنید هویج را هم رنده کنید و به آش اضافه کنید . بعد از پختن شوید خرد شده را اضافه کنید . در آخر رشته را اضافه کرده به همراه پیاز داغ  و بذارین آش جا بیفته و با نعناع داغ تزئین کنید.

 

نکنه : این آش را با کلم قمری هم میتونید بپزید.

منبع : شماره 86 مجله هنر آشپزی