آشپزی با الی گولو

کباب تابه ای
نویسنده : - ساعت ۱٢:٢۳ ‎ق.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/۱٠/۱٧
 

 سلام دوستان

خیلی هوس کباب تابه ای کرده بودم این بود که دو روز پشت سر هم کباب تابه ای درست کردم اونم به دو روش مختلف52620_wink.gif

 این عکس کباب تابه ای به روش اوله که اکثرا هم اینجوری درست میکنند.  

طرز تهیه هر دو مدل در ادامه مطلب ....


 روش اول

مواد لازم :‌

گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله 2 پیمانه

یک عدد پیاز متوسط رنده شده

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

تمامی این مواد را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدین تا چسبنده بشن. کف یک ماهیتابه را فقط چرب کنید و موادتون را به صورت یک لایه روی آن پخش کنید. سعی کنید تا اونجا که میشه قطرش نازک باشه چون که بعد پخت جمع میشه و کمی قطرش بیشتر میشه. وقتی مواد را داخل ماهیتابه پخش کردین در ماهیتابه را بذارین و روی شعله کم قرار بدین. گوشتتون خودش آب میندازه و کم کم شروع به جمع شدن میکنه وقتی گوشت قشنگ خودشو گرفت با کفگیر به اندازه ای که میخواهید برش بدین. من دوست دارم کبابم رنگش کمی قرمز باشه واسه همین یک کم رب را با آب جوش حل میکنم و دور و اطراف گوشت میریزیم وقتی یک طرف گوشت کمی برشته شد برش گردونین تا طرف دیگه اش هم برشته بشه . اگه دوست داشتین بازم کف ماهیتابه کمی روغن بریزید و همینطور آب رب بهش اضافه کنید. اواخر پخت چند تا گوجه فرنگی را حلقه کنید و نمک بزنید و روی کبابها بچینید وقتی گوجه ها کمی نرم شدن کباب شما آماده است. روشون سماق بریزید و با کته میل کنید. نوش جاااااااااان

 

روش دوم

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله مخلوط نیم کیلو

سیب زمینی متوسط یک عدد

هویج متوسط دو عدد

فلفل دلمه ای سبز یا رنگی یک عدد

پیاز متوسط یک عدد

رب یک قاشق غذاخوری

نمک - فلفل - زنجیبل تازه رنده شده - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را رنده کنید. سیب زمینی را هم بندازین تو دستگاه غذاساز و یک چرخ بدین تا کاملا ریز بشه. هویج و فلفل دلمه تکه تکه شده را هم در غذاساز خرد کنید.

گوشت را با این مواد خرد شده و رب و نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل رنده شد مخلوط کنید و خوب ورز بدین بذارین یکی دو ساعت هم داخل یخچال بمونه اگه وقت داشتین بعد کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و عین روش بالا بقیه مراحل را ادامه بدین. من این روش را خیلی بیشتر دوست دارم. میزان سیب زمینی و هویج خیلی کمه در مقایسه با گوشت اما وجودشون موجب میشه که کبابتون نرم تر از مدل اولی در بیاد. این روش دوم متعلق به مامان گولوی منه و من خیلی دوست دارم. 

اینم عکسش 654019_luvvyasmiley.gif