آشپزی با الی گولو

چیکن استروگانف
نویسنده : - ساعت ۱٠:۱٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۳٩٠/۱۱/٩
 

 سلام دوستان

امروز با یک دستور خیلی ساده - راحت و خوشمزه و  تقریبا رژیمی اومدم خدمتتون

چیکن استروگانف  با خامه و کره خیلی خوشمزه میشه ولی من به خاطر مامانم کره و خامه توش استفاده نکردم . همینطور هم که تو عکس می بینید فقط دور ظرف خامه ریختم و سیب زمینی هام را هم فقط وسطش ریختم.  برای همین میگم رژیمی 649721_LaieA_035.gif

 

برای طرز تهیه به روش الی گولوئی بشتابید  به سوی ادامه مطلب


 مواد لازم:

فیله مرغ 8 عدد یا دو عدد سینه مرغ

پیاز یک عدد متوسط

سیب زمینی بزرگ 2 عدد

قارچ متوسط 8 عدد

سس بشامل 5/1 پیمانه

نمک - فلفل - پودر کاری به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا قارچها را بشورید و سپس ورقه ورقه کرده و در کمی روغن با حرارت زیاد داخل تابه تفت دهید . برای جلوگیری از تیره شدن قارچها کمی آب لیمو به آنها اضافه کنید .

قارچها را بگذارید کنار و داخل تابه پیاز خلال شده را ریخته همراه کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود فیله ها را رشته ای خرد کنید و به پیاز ها اضافه و تفت دهید نمک- فلفل و کمی زردچوبه هم اضافه کنید و در تابه را بگذارید. در این مرحله مرغها خودشون آب میندازن اگه لازم بود کمی آب جوش بهشون اضافه کنید و بذارید بپزن. شاید در حدود 20 دقیقه وقت ببره . وقتی آب مرغ کشیده شد قارچهای تفت داده شده را به مرغها اضافه کنید و این مواد را کنار بذارین.

حالا میریم سر وقت تهیه سس بشامل به روش 100% رژیمی

1/2 پیمانه آرد را با با 2/1 و 2 پیمانه شیر مخلوط و با همزن دستی هم بزنید و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم بزنید. این روش احتیاج به کره نداره و بوی ضخم آردتون به خاطر اینکه که خیلی ملایم با شیر میجوشه از بین میره. اینقدر این کار را ادامه بدین تا سستون غلیظ بشه . حواستون را جمع کنید که مدام هم بزنید تا سس گوله نشه و صاف و یک دست از آب در بیاد. توی این مرحله اگه دلتون خواست میتونین 4/1 پیمانه کره هم بهش اضافه کنید. وقتی کره حل شد و کمی حرارت سس کم شد در صورت تمایل مقداری خامه هم بهش اضافه کنید. کلا سس سفید با کره و خامه خیلی خوشمزه تره ولی من استفاده نکردم. نمک و فلفل هم بهش اضافه کنید و سس سفیدتون آماده است.

سس سفید را با سایر موادی که از قبل آماده کردین مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارین تا با هم مزشون مخلوط بشه و کل مواد گرم بشن.

من از وبلاگ شف مهسا یاد گرفتم که سیب زمینی چیک استروگانف را به یک روش جدید و خیلی خوشمزه سرخ کنم. البته سیب زمینی های من کمی خرد شدن چون دفعه اولم بود ولی اینقده خوشمزه شده بودن که برادر و زن برادرم تند تند میخوردن و نمیذاشتن که من روی چیک استروگانف بریزمشون !

2 عدد سیب زمینی درشت را پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید. باید رشته ای و بلند رنده بشن. یعنی از بالای رنده سیب زمینی را بکشین تا پائین رنده. بعد این رشته ها را بریزین توی آب سرد و چند بار آبشو عوض کنید تا نشاسته اضافه سیب زمینی گرفته بشه. بعد داخل یک ظرف را پر از آب سرد کنید و چند تیکه یخ بندازین توش و بذارین سیب زمینها 20 دقیقه داخلش بمونن.بعد از 20 دقیقه سیب زمینی ها را بریزید داخل آب کش و فشار بدین تا آبش گرفته شه و روی دستمال آشپزخونه پهنشون کنید تا آبشون جمع شه.

در یک ماهیتابه کوچک روغن را به صورت شناور داغ کرده و یک کفگیر از سیب زمینیها را داخلش بریزید اولش یک کوچولو هم بزنید بعد بذارین تا سرخ بشن. حواستون باشه که نسوزن و کلا زیاد هم نزنین که خرد نشن. بعد از سرخ شدن بریزین روی دستمال آشپزخونه که روغنش گرفته شه. 

 چیک استروگانف را در ظرف مورد نظر ریخته و اگه دوست داشتین روش یک لایه خامه بدین و سیب زمینی ها را روش پخش کنید. به همین راحتی و خوشمزگی