آشپزی با الی گولو

سبزی پلو با ماهی و کوکو سبزی
نویسنده : - ساعت ۸:٢٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳٩٠/۱٠/۱٢
 

سلام دوستان

این پست را به مناسبت آغاز سال نو میلادی میذارم. البته ما  دیشب درست کردیم و خوردیم بعد از مدتها یک دلیل پیدا کردم واسه ماهی خوردن!

این سبزی پلو با کوکو سبزیم

 

اینم فیله ماهی سرخ شده

برای طرز تهیه که خیلییی راحته بریم به ادامه مطلب


مواد لازم برای تهیه سبری پلو

برنج 2 پیمانه

سبزی پلویی 2 پیمانه ( من اسفناج  خرد شده ریختم)

نمک - روغن مایع و چند برگ کاهوی چینی

 طرز تهیه:

برنج را بشورید و با 2 پیمانه و 140 سی سی آب و یکی دو قاشق روغن زیتون و کمی نمک و سبزی یا اسفناج خرد شده بذارین روی شعله تا آبش کشیده بشه.

کف یک قابلمه تفلون را روغن مایع بریزید و دیواره های قابلمه را کاملا چرب کنید. برگ های کاهوی چینی به نظرم برای ته دیگ انداختن خیلی بهتر از کاهوی معمولی است. حالا این سری کاهوی معمولی را هم امتحان میکنم ببینم چطوری قالبی در میاد. این کاهو که خیلی خوب در آمد. کف قابلمه را منظم کاهو بچینید . روی دیواره ها هم کاهو بگذارید و برنج که الان آبش کشید شده را داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را بذارین تا به مدت 30 دقیقه دم بکشه. 5 دقیقه اول حرارت متوسط رو به زیاد باشه. بعدش حرارت را ملایم کنید. حواستون باشه که ته دیگتون نسوزه. بعدش قابلمه را یک کوچولو توی آب سرد بزنید ( من نزدم ) و برنجتون را برگردونین. قلفتی در میاد.

 

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی

سبزی کوکو  3 پیمانه ( تره- جعفری- شوید- گشنیز و اگه دوست داشتین چند برگ کاهوی خرد شده) اگه سیر تازه هم هست که حتما بریزین توش

زرشک 2 3 قاشق غذاخوری ( اختیاری )

گردوی خرد شده 2 3 قاشق غذاخوری ( اختیاری )

نمک- فلفل به میزان لازم

بکین پادر یک قاشق چایخوری

آرد سفید 2 تا 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 3 تا 4 عدد

طرز تهیه :‌

تمامی این مواد را با هم مخلوط کنید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید. من همیشه طرفدار تخم مرغ زیاد هستم برای کوکو سبزی. برای من 4 تا تخم مرغ کافی بود برای این مقدار مواد. 

کف ماهیتابه را روغن بریزید وقتی روغن داغ شد مایع کوکو سبزی را بریزید رو و اطرافش  را با قاشق صاف کنید در ماهیتابه را بگذارید و بذارید کوکو خودشو بگیره ( حرارت هم ملایم باشه ) بعد یا کوکو را برش بزنید یا اینکه قالبی برش گردونید و بذارید طرف دیگر آن هم سرخ شود.

من دیدم یک قالب گرد دارم که تا حالا هیچ استفاده ازش نکردم و قالب بیچاره داره عقده ای میشه ! تصمیم گرفتم ازش استفاده کنم. کف یک ماهیتابه کوچک را روغن ریختم قالب را هم گذاشتم توش تا داغ بشه. وقتی روغن و قالب داغ شدن  2 قاشق از مایع کوکو ریختم توش و گذاشتم خودشو بگیره و یک طرفش سرخ شه بعد برش گردوندم. وقتی قالب داغ باشه کوکو به راحتی ازش جدا میشه ولی خب کار وقت گیریه دیگه اونم با یک قالب فقط !

برای ماهی هم من از ماهی تیلا پیا که هم خوشمزه است هم بدون تیغه استفاده کردم. اول به مدت نیم ساعت گذاشتم با کمی آب لیمو - نمک - فلفل - زردچوبه و پودر سیر مزه دار شد بعد توی روغن سرخش کردم. به همین راحتی

امیدوارم این دستور براتون مفید باشه