آشپزی با الی گولو

کوکو سیب زمینی
نویسنده : - ساعت ٩:٤۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/۱٠/٧
 

سلام دوستان

دیروز صبح من نه صبحانه درست حسابی خوردم نه ناهار خوردم عصرشم رفتم باشگاه ورزش کردم یعنی شب که رسیدم خونه دیگه دست و پام میلرزید گفتم یک غذای راحت و در عین حال خوشمزه درست کنم که با سالاد بشینم بخورم.

بعدش گفتم خب بذار 3 تا مدل مختلف درست کنم میبینین یکیش قرمزه؟ آخه توش لبو هم ریختم !

بریم به ادامه مطلب ....


مواد لازم :

سیب زمینی تقریبا بزرگ 2 عدد پخته شده

تخم مرغ 1 عدد

هویج یک عدد رنده شده 2 قاشق رنده شده

لبوی پخته یک عدد ( ما داشتیم تو یخچال ) به اندازه یک قاشق پر رنده شده

زرشک 2 قاشق غذاخوری

آرد سفید 2 قاشق غذاخوری

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

سیب زمینی های پخته را رنده کنید. یک عدد تخم مرغ و 2 قاشق آرد سفید را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه  کنید و خوب تمام این مواد را با هم مخلوط کنید.

حالا موادتون را 3 قسمت کنید. توی یک قسمت هویج رنده شده - یک قسمت لبوی رنده شده - یک قسمت 2 قاشق زرشک بریزید. و هر قسمت را دوباره با هم مخلوط کنید.

به اندازه کافی کف ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن از موادتون به اندازه یک نارنگی کوچولو بردارین و کف دستتون بهش شکل بدین من دایره ای درست کردم. یکی از دوستان بهم گفته بود کوکو سیب زمینی درست کردن براش سخته  لازم نیست که خیلی این موادو با هم ورز بدین چون به دستتون میچسبه . دیدین زیاد داره میچسبه یک کم دستتون را خیس کنید و کوکو را شکل بدین و بذارینش توی روغن داغ یکی دو دقیقه باهاش کاری نداشته باشین بعد آروم با قاشق چک کنید که در چه وضعیتی است مال من که بعد 2 دقیقه خوب خودشو گرفته بود. بعد بذارین سرخ بشه با حرارت ملایم. به همین راحتی.

3 مدل کوکو سیب زمینی درست کردم که خودم اونی که توش لبو و هویج داشت را خیلی دوست داشتم . در مورد لبو حواستون باشه چون رنگ کوکوتون قرمز میشه یک وقت نسوزه .

اینم شام دیشب ما که با یک عالمه سالاد با مامان گولوی عزیزم خوردیم. جاتون خالی

راستی این مواد به من 9 تا کوکو به اندازه ای که در عکس میبیند داد