آشپزی با الی گولو

نان تست با مایع ماکارانی و پنیر
نویسنده : - ساعت ۱٠:٢٢ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳٩٠/۱٠/٥
 

سلام دوستای گلم

این چند وقته خیلی کم کار شدم راستش زیاد حوصله ندارم بیام اینجا کلی هم کامنت دارم که شرمنده همتون هستم هنوز جواب ندادم.

امشب دلم میخواد این عصرونه خوشمزه را که هفته پیش خونه دوست عزیزم مریم که میزبان ما برای دوره ماهیانه دوستان دوران دانشگاه بود خوردم براتون بذارم .

اینقده این جمع دوستای دوران دانشگاهمو دوست دارم هر وقت از پیششون میام کلی انرژی مثبت ازشون میگیرمقلب


مواد لازم:

پیاز یک عدد

سیر 2 تا 3 حبه

گوشت چرخ شده یک پیمانه

رب 1 تا 2 قاشق غذاخوری

نان تست به میزان لازم

پنیر تست - پنیر گودا- پنیر فیلا فیلا - پنیر پیتزا ( هر پنیری که قابلیت آب شدن داره و دم دستتون هست) به میزان لازم

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

طرز تهیه میدونین که خیلی راحته. پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود سیر له شده را اضافه کنید و تفت بدین. گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین کمی زردچوبه تو این مرحله اضافه کنید بعد از کمی تفت دادن رب را اضافه کنید. نمک و فلفل هم در این مرحله اضافه کنید و به اندازه یک فنجان آب بریزید و بذارید گوشتتون با حرارت ملایم بپزه و کاملا بدون آب بشه. کل این مراحل حدود 20 دقیقه طول میکشه.

نانهای تست را به اندازه هایی که در عکس می بینید برش بزنید و کنار بگذارید.

وقتی مواد گوشتی آماده شد. یک ورقه خیلی نازک از مواد گوشتی روی نانها بذارید و بذارین داخل سینی فر. وقتی همه نونها را چیدین. روی گوشتها هر پنیری که دوست دارین بریزید.

مواد زیاد نریزید در واقع مواد را روی نان بمالید نه اینکه یک عالمه مواد بریزید قشنگیش به نظر من تو این بود که این اسنک ها خیلی سبک بودن.

فر را هم از قبل گرم کنید به مدت 10 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت.

سینی را بذارین داخل فر و حرارت زیر را روشن کنید و بذارین حدود ده دقیقه داخل فر بمونه تا پنیر روش آب بشه.

یادتون باشه زیاد پنیر نریزید که پنیر از اطراف نان سرازیز بشه که خیلی خوشگل نمیشه.

به همین راحتی خیلی خوشمزه بود دست مریم گلم درد نکنه با این همه سلیقه و بذیرایی که از ما کرد و بهمون خیلی خوش گذشت.

اینم عکس میزمون تو مهمونی

شاد باشید