آشپزی با الی گولو

لب لبو
نویسنده : - ساعت ٦:۱۸ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٩/٢٥
 

سلام به روی ماهتون دوستان

یک دستور خیلی ساده و خوشمزه دارم براتون امروز که هم میتونین به عنوان کنار غذا ازش استفاده کنید هم اینکه هر وقت دلتون خواست لبو را این مدلی درست کنید و بخورید. دستورشم از یکی از مجله های آشپزی پیدا کردم.

 


مواد لازم:

چغندر قرمز 3 عدد

کشک 1 پیمانه

سیر 2 تا 3 حبه له شده ( من استفاده نکردم )

نعناع خشک کمی

 

طرز تهیه:

چغندرها را بشوئید ( من با اسکاچ و مایع ظرفشویی اینکارو میکنم ) و روش آب بریزید و بذارین بپزه. چغندر دیر پزه حواستون باشه یه وقت آبش تموم نشه و مدام بهش سر بزنید. آخرش دیگه باید کاملا آبی که ریختین توش تموم شده باشه.

وقتی که پخت بذارین کمی خنک شه و پوستشو بکنید. مربع مربع کنید با کشک قاطی کنید اگه دوست داشتین سیر له شده را هم اضافه کنید. بریزید داخل ظرف مورد نظر و روش با نعناع خشک تزئین کنید.

به همین راحتی.

نوش جان