آشپزی با الی گولو

پلو با کدو حلوایی
نویسنده : - ساعت ٩:۱٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٠/٩/٢٢
 

شب به خیر دوستان گلم

خدمتتون عرض کنم که سال گذشته این موقع من اصلا بلد نبودم با کدو حلوایی چه غذاهای رنگ وارنگ و خوشمزه ای میشه درست کرد اما تا الان که فکر میکنم این سومین غذایی است که برای اولین بار با کدو حلوایی درست کردم . حالا تازه بازم کلی در حال تحقیق و بررسی هستم که ببینم دیگه چیا میشه با کدو حلوایی درست کرد. تازهههههههههههههه یکی از غذاهایی هم که باهاش درست کرده بودم تو حافظه قبلی دوربینم بود که کلی براش شیون و زاری کردم .

در ضمن میخوام از الان تا شب یلدا بیشتر پستایی بذارم که مربوط به شب یلدا باشه.

اون 2 غذای دیگه که بهتون گفتم اینجا و اینجا هستن.

در ضمن یک پست بسیار عالی هم از دوست هنرمندم شاپرک چون در خصوص کدو حلوایی هست که دلم میخواد شماها هم حتما ببینید. برای من که خیلی مفید بود. هر چی باشه این روزا کدو حلوایی خیلی مورد استفاده داره.

خب این عکس پلوی خوشمزه منه

بریم ادامه مطلب توضیحاتشو بدم براتون ....


مواد لازم :

برنج 3 پیمانه

گوشت چرخ شده 200 گرم ( به اندازه یک پیاله ماست خوری)

کدو حلوایی متوسط نصف یک عدد

شکر 2 3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط یک عدد

پیاز کوچک یک عدد

آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری

نمک - فلفل- زردچوبه - و زعفران آب کرده به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

3 پیمانه برنج شسته شده  را با 4 پیمانه آب و مقداری نمک و کمی روغن بذارین بپزه و آبش کشیده شه. من معمولا برای اندازه گرفتن آب برنج از دستور پلوپز استفاده میکنم اما مامانم چشمی متوجه میشه چقده باید آب بریزه من بلد نیستم و  همیشه با پیمانه کار میکنم!

تو این فاصله مامان گولو جونم برام قلقلی درست کرد چون من حوصله قلقلی درست کردن ندارم خیلی وقت گیره به نظرم. توی اون مقدار گوشت که گفتم یک عدد پیاز کوچیک را رنده کنید کمی نمک فلفل زردچوبه و یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید و ورز بدین و باهاش قلقلی های کوچولو یک اندازه درست کنید.

پیاز داغ تهیه کنید کمی آب جوش داخل آن بریزید و قلقلی ها را بندازین توش تا پخته بشه. زمان کمی لازمه برای پختش حدود 20 دقیقه کافیه . من هیچوقت قلقلی را تو روغن سرخ نمیکنم و از همین روش که گفتم استفاده میکنم و قلقلی ها هم وا نمیرن.

بعد که قلقلی ها پختن بریزینشون توی یک ظرف جدا گانه . کمی کف تابه را دوباره چرب کنید و کدو حلوایی پوست کنده و مکعبی خرد شده را بهش اضافه کنید و تفت بدین. 2 3 قاشق شکر هم بهش اضافه کنید و تفت بدین. آخر سر هم مقداری زعفران آب کرده روی کدو حلوائیتون بریزین.

حالا همه موادتون آماده هستن. کف یک قابلمه مناسب روغن بریزید ته دیگ دلخواهتون را تهش بچینید ( من از سیب زمینی ورقه شده استفاده کردم) بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه کدو حلوایی و چند تا گوشت قلقلی پحش کنید روش . این کارو تا لایه آخر که برنج سفید است ادامه بدین و کمی زعفران آب کرده روی برنج سفید بدین و در قابلمه دم کنی گذاشته  و بذارین به مدت 35 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشه. من دیگه آب و روغن رو برنج ندادم اما شما اگه دیدین برنجتون نپخته کمی هم آب اطراف برنج  اضافه کنید. مواد میانی به اندازه کافی روغن دارن پس دیگه اصلا از روغن استفاده نکنین.

این پلو شیرینه منم از غذاهای شیرین بیشتر خوشم میاد تا ترش.

نوش جان شما دوستان عزیزم