آشپزی با الی گولو

پلو قالبی با تن ماهی و قارچ
نویسنده : - ساعت ۱٠:۳٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩٠/٩/٢٠
 

سلام دوستان

این پلو را دیشب برای ناهار ظهر اداره درست کردم. خیلی دیر رسیده بودم خونه بعد از کلاس ورزش و تند تند دست به کار شدم. البته راستش گیر داده بودم  به پیشنهاد آقای کفایی عزیز ته دیگ ذرت را امتحان کنم که متاسفانه ته دیگم سوخت از بس بازیگوشی کردم و سرم به سریال عشق ممنوعه گرم شدناراحت ولی سوخته اش هم خوشمزه بود و جاتون خالی. حالا بازم این مدل ته دیگو امتحان میکنم و خوشگلترشو براتون میذارم.

 


مواد لازم:‌

برنج 2 پیمانه

تن ماهی یک عدد

قارچ 5 عدد

پیاز یک عدد متوسط

سیر 4 حبه

رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری

کنسرو ذرت  2 3 قاشق غذاخوری

نمک - پودر کاری - زعفران آب کرده به میزان لازم

 

طرز تهیه:

اول از همه برنج شسته شده را با 2 پیمانه و 140 سی سی آب و کمی نمک و 1 قاشق روغن زیتون یا روغن مایع بذارین  بپزه و آبش کشیده بشه ( یک کم آب داشته باشه آخرش )

در این جین پیاز را خلال کرده و کمی سرخ کنید سیر را له کرده و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. تن ماهی را طبق دستورش بذارین 20 دقیقه توی آب جوش بجوشه ( حتما این کارو بکنید چند بار تو روزنامه خوندم که چند نفر بر اثر خوردن همین تن ماهی نجوشیده دور از جون شما فوت کردن !) روغن تن ماهی را بگیرید و بریزید داخل پیاز و سیر و تفت بدین تا گوشتای  تن باز بشه .

قارچها را بشورید و ورقه ورقه کنید با کمی آب لیمو آغشته کنید و در مقدار خیلی کم روغن با حرارت زیاد تفت بدین.

قارچ تفت داده شده را به موادتون اضافه کنید یک قاشق رب و کمی پودر کاری و مقدار کمی نمک به این مواد اضافه کنید ( تن ماهی خودش شوره پس دقت کنید که شور نشه موادتون) بعد بذارین این مواد به خوبی با هم مخلوط بشن.

کف یک قابلمه تفلون را روغن بریزید دیواره های قابلمه را هم چرب کنید چون میخواهیم برنج را قالبی در بیاریم این کار لازمه. ذرت ها را کف قابلمه پخش کنید. یک لایه برنج پخته شده که بالا براتون توضیح دادم روی ذرتها بریزید و با قاشق تمام سطح آنرا صاف کنید. مواد تن ماهی و قارج را روی این لایه برنج بریزید و خوب پخش کنید و باقیمانده برنجتون را روی این مواد بریزید و باز هم روی آنرا صاف کنید. یک دمکنی در قابلمه بذارید و بذارین به مدت 30 دقیقه برنجتون ته دیگ ببنده . مال من 45 دقیقه هم بیشتر شد ذرتهام سوخت!

آخر سر کف قابلمه را چند ثانیه توی آب سرد بزنید و توی ظرف مورد نظرتون برش گردونین به همین راحتی و خوشمزگی!

با ماست و کلم برگ  خیلی خوشمزه شد. ماست و کلم برگ عین ماست و خیاره اینم از آقای کفایی یاد گرفتم.

اینم برش خوردش

نوش جون