آشپزی با الی گولو

گشنیز پلو با کباب تابه ای
نویسنده : - ساعت ٩:۱۸ ‎ق.ظ روز دوشنبه ۱۳٩٠/٩/٧
 

سلام به روی ماهتون دوستان 359421_LaieA_048.gif

امروز اومدم با یک دستور خیلی راحت و خوشمزه زودی هم میرم سراغ توضیحاتش!


مواد لازم:‌

برنج دو پیمانه

گشنیز خرد شده یک پیمانه

گوشت چرخ شده 200 گرم

پیاز رنده شده یک عدد کوچک

گوجه فرنگی دو عدد

نمک- فلفل- زعفران - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

2 پیمانه برنج را شسته و با 2 پیمانه و 160 سی سی آب همراه با گشنیز خرد شده نمک و مقداری روغن یا کره میگذاریم بپزه چند بار هم طی پخت وقتی آبش کشیده شد هم میزنیم که سبزی با همه جای برنج مخلوط شود. بعد دم کنی بذارین سر قابلمه و بذارین برنجتون با حرارت ملایم دم بکشه.

گوشت - پیاز رنده شده - نمک - فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم و ورز میدیم که چسبندگی لازم را پیدا کنه. بعد گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و کف دست به صورت دایره بهش شکل میدیم و در تابه میچینیم. در تابه را میذاریم و شعله زیر آنرا روشن کرده و میذاریم که کبابها آب بندازن و با آب خودشون پخته شن. بعد که آب گوشت کشیده شد کمی روغن در ماهیتابه ریخته و دو طرف کبابها را سرخ میکنیم. اواخر پخت کبابها گوجه فرنگی حلقه شده را هم در روغن کمی سرخ میکنیم و میذاریم کنار کبابها و روشون اگه دوست داشتین کمی هم سماق بپاشید.

بفرمائید میل کنید 546921_LaieA_045.gif

منبع : مجله آشپزی خانواده سبز