آشپزی با الی گولو

سوپ بلغور ( پیش غذای کشور ترکیه )
نویسنده : - ساعت ۱٠:٢۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٠/۸/٢٤
 

شب به خیر دوستان

امشب سوپ بلغور درست کردم داشتم مجله های آشپزیمو ورق میزدم 10313_288.gif رسیدم به این دستور دیدم مواد کمی لازم داره که ما همشو داریم تو خونه . تعریف سوپ های ترکیه را هم که حتما شنیدین. واقعا سوپاشون حرف نداره . گفتم بذار درست کنم ببینم چطوری میشه که الحق خوشمزه شد طوری که مامانم که از این سوپا که توش مواد معلوم نیست خیلی خوشش نمیاد کلی ازم تعریف کرد و منم کیف میکردم واسه خودم!604516_ugly5.gif

راستی دستورشو از مجله آشپزی خانواده سبز پیدا کردم .


مواد لازم:

بلغور ( فکر کنم مال من بلغور گندم بود! ) یک پیمانه

سینه یا ران مرغ یک عدد

استاک مرغ 3 لیوان

ماست یک و نیم پیمانه

پیاز داغ 2 3 قاشق غذاخوری

نعنا داغ 2 قاشق غذاخوری

نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

بلغور را پاک کنید ( البته معمولا آشغال نداره اما شما پاکش کنید) بعد چند بار با آب بشورید.

بعد بذارین بلغورتون با 3 پیمانه آب بپزه ( در قابلمه را نذارین چون سر میره ) گاز من که خیلی کثیف شد 107113_angry-2009012102.gif. هراز گاهی هم همش بزنید که ته نگیره.

مرغ را هم با کمی آب و 2 حبه سیر و پیاز بذارین بپزه.

وقتی بلغور و مرغ پختن بریزین توی غذاساز و با هم یک چرخ بدین تا همه مواد له بشن.

حالا این مواد را بریزید تو یک قابلمه و استاک مرغ را بهش اضافه کنید

منظورم از استاک مرغ آب مرغه. طرز تهیه اش هم اینه که اسکلت مرغ را با پیاز و سیر و هویج بذارین با هم بجوشن بعد یکی دو ساعت پخت آب به دست آمده را صاف کنید و توی ظرفای کوچیک فریزری و در فریزر نگه دارین. هر وقت خواستین سوپ یا آش درست کنید یک دونه از این استاک ها را بندازین توش. خیلی خوشمزه میکنه سوپتون را.

وقتی سوپ به غلظت دلخواهتون رسید ماست را با کمی آب رقیق کنید و هم بزنید تا از حالت گوله گوله در بیاد و به سوپ اضافه کنید بعد نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و  داخلش کمی پیاز داغ و نعنا داغی که بهش زردچوبه زدین بریزید و سوپ شما آماده است.

روی سوپ هم با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید.

نوش جونتون توی این هوای سرد خیلی میچسبه

اگه کسی دستور خوشمزه ای از سوپهای ترکیه داره خوشحال میشم بهم بگه .