آشپزی با الی گولو

کدو مسما
نویسنده : - ساعت ۱٠:٤۳ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳٩٠/۸/۱٧
 

شب همگی به خیر

نصف کدو حلوایی که داشتم مونده بود نمیدونستم باهاش چه کار کنم که رسیدم به این دستور زارای عزیز ادمین صفخه غذاهای شمالی و زودی دست به کار شدم و خیلی سریع هم غذام آماده شد.

اگه از طعم کدو حلوایی خوشتون میاد این دستور را از دست ندین

راستی اینم بدونین:

کدو مسما یکی از غذاهای گیاهی و سنتی میباشد که برای شام در کنار نان سرو
میشود و بسیار سالم و خوشمزه هست.در زبان بومی " کئیی تِرشی " گفته میشه


مواد لازم:

کدو حلوایی نیم کیلو

باقلا زرد 1 پیمانه

پیاز یک عدد

سیر 5 حبه

گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری ( من بیشتر ریختم)

نمک - فلفل - زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را خلال کنید و سرخ کنید کمی زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید باقالا را همراه با 2 لیوان آب داخل این مواد بریزید و بذارید بپزه و آبش تقریبا جمع شه.

کدو حلوایی را پوست بکنید و تکه تکه کنید و همراه با کمی آب بذارین بپزه بعد لهش کنید.

باقالی ها را که پختن له کنید و کدو را به آن اضافه کنید. سیر را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. سیر تفت داده شده را همراه با گردوی خرد شده و نمک و فلفل با بقیه مواد مخلوط کنید. بعد چتد نا قل خوردن غذای شما آماده است. کلا این غذا همونطور که تو عکس می بینید کم آب است به نظر من با برنج هم خیلی خوشمزه میشه خوشمزه

در ضمن اگه کدوتون شیرین نبود اگه دوست داشتین کمی شکر میتونین بهش اضافه کنید که من اینکار رو نکردم.

به همین راحتی و خوشمزگی

اگه درست کردین نوش جونتون مهربونا

راستی یکی از دوستان آدرس سفره ایرانی را میخواست برای دیدن این صفحه اینجارو کلیک کنید.