آشپزی با الی گولو

کویی تره ( غذای محلی استان گیلان )
نویسنده : - ساعت ٧:٤٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/۸/۱۳
 

شب به خیر دوستان

این دفعه اومدم با یک غذای محلی مربوط به استان گیلان که دستورشو از مجله آشپزی خانواده سبز پیدا کردم. در واقع یک دونه کدو حلوایی داشتیم نمیدونستم باهاش چه کار کنم! کیک درست کنم دسر درست کنم ؟؟؟ چشمم به این دستور خورد و سریع دست به کار شدم و الحق که واقعا خوشمزه بود. دست گیلانیهای عزیز درد نکنه با این غذاهای خوشمزشون 205313_starsprinkl.gif


مواد لازم:

کدو حلوایی نصف یک عدد

سیر 5 حبه

گردو 150 گرم ( پودر شده)

رب انار- رب گوجه فرنگی و شکز از هر کدام 2 قاشق غذاخوری

نمک - فلفل - زردچوبه و گلپر به میزان لازم

 

طرز تهیه:

کدو حلوایی را پوست کنده و با مقداری آب بذارین بپزه بعد به صورت پوره در بیارین. در یک ماهیتابه سیرها را له کنید و همراه زردچوبه تفت دهید. پوره کدو حلوایی را به این مخلوط اضافه کنید. گردوی سائیده شده - رب انار - رب گوجه - شکر و نمک و فلفل را به این مخلوط اضافه کنید همراه با کمی آب و بذارین مزه ها با هم قاطی بشن. بعد نیم ساعت کویی تره شما آماده است. ( من گلپر دوست ندارم اگه شما دوست داشتین آخرش گلپر هم بهش بزنین )

امیدوارم دستورم درست باشه و شمالی ها شاکی نشن از دستم 475813_sh16.gif