آشپزی با الی گولو

ماکارونی قالبی
نویسنده : - ساعت ٩:٠۳ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱۳٩٠/۸/۱٢
 

سلام به روی ماهتون عزیزان

یکی از دوستان از من طرز تهیه ماکارانی را خواسته بودن من بهشون قول داده بودم که عکس مرحله به مرحله بذارم اما شرمنده که اون روز که داشتم این ماکارونی را درست میکردم آرتین کوچولو پسر دو ماهه برادرم خونه ما بود و واکسن دو ماهگیش را زده بود و هی گریه میکرد و من میرفتم کمک مادرش واسه همین عکسام نصفه نیمه شد از مراحل آبکش کردن عکس گرفتم اما یادم رفت از مراحل درست کردن سس ماکارونی عکس بگیرم . اما قول میدم در اولین فرصت این کارو بکنم.

اینم ماکارونی اون شب ما

خیلی خوشحالم که این وبلاگ برای عده ای از دوستان مفید بوده و از دستورات من استفاده میکنن . این قضیه خیلی موجب دلگرمیم میشه

بریم به ادامه مطلب برای روش تهیه


مواد لازم:

گوشت چرخ شده 2 پیمانه

پیاز بزرگ یک عدد

رب 2 قاشق غذاخوری

سیر 2 تا 3 حبه

آب لیمو 2 3 قاشق غذاخوری

قارچ ورقه شده و تفت داده شده ( در صورت تمایل ) 5 تا 6 عدد

یک بسته ماکارانی زر ( من از ماکارانی سبوسدار استفاده کردم )

 

طرز تهیه:

اول از همه پیاز را خرد و سرخ کنید سیر را هم له کنید و تفت دهید زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید بعد گوشت را اضافه و با پشت قاشق گوشت را صاف و خرد کنید که گوشت گوله گوله نشه. بعد رب گوجه را اضافه کنید و با گوشت تفت بدین یک لیوان آب به موادتون اضافه کنید و بذارین بپزه. کلا گوشت چرخ کرده خیلی زود میپزه و خیلی ها اصلا آب هم استفاده نمیکنن اما من همیشه میذارم با یک لیوان آب بپزه که اگه میکروبی هم هست از بین بره. وقتی که گوشت پخته شد و آبش کشیده شد قارچ ورقه شده و تفت داده شده را هم اضافه کنید. آب لیمو هم اگه دوست داشتین در این مرحله اضافه کنید.

برای تفت دادن قارچ:

قارچ را بشورید بعد ورقه ورقه کنید اگه قارچتون بزرگ بود از وسط نصف کنید و ورقه ورقه کنید. کمی آب لیمو به قارچها بزنید در ماهیتابه کمی روغن بریزید و قارچها را با حرارت زیاد تفت بدین. اینجوری قارچتون اصلا سیاه نمیشه. برای تفت دادن 1 تا 2 دقیقه کافی است.

2/3 یک قابلمه را پر از آب کنید کمی نمک و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید وقتی آب به جوش آمد ماکارانی ها را نصف کرده و داخل آب جوش بریزید بعد از حدود 10 دقیقه ماکارانی را آبکش کنید ( روی بسته ماکارانی نوشته که چند دقیقه باید بجوشه ) بعد با آب سرد ماکارانی را بشورید تا لزجیش از بین بره. 

من برای ته دیگ این ماکارونی از ورمیشل استفاده کردم اونم از کدبانو فروزان عزیز توی صفحه آشپزی جنوبی پارسال توی مسابقه بهترین ته دیگ یاد گرفتم ولی من چون میخواستم ته دیگم نرم باشه وقتی کف و اطراف قابلمه را با روغن مایع روغن مالی کردم کمی از آب سس ماکارونی کف قابلمه ریختم و ورمیشل  ها را خرد کردم و کف قابلمه پخش کردم روشم  باز کمی از آب سس ماکارونی ریختم.

به ترتیب یک لایه ماکارانی بعد یک لایه سس بریزید و در این حین با هم مخلوط هم بکنید بعدش  بذارین برای مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط تا حسابی ته دیگش برشته بشه. آخر سر هم قابلمه را 1 دقیقه بذارین توی آب سرد بعد برش گردونین قلفتی ته دیگتون در میاد.

اینم برش خوردش

نوش جووووووون