آشپزی با الی گولو

ماهی قزل آلا در فر
نویسنده : - ساعت ۸:٢۱ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸٩/۱۱/۱٦
 

این مدل ماهی خیلی راحت و سالمه.


شکم ماهی را باز کنید و داخلش را تمیز کنید بعد بذارید برای 1 تا 2 ساعت داخل آب لیمو یا آب نارنج، نمک، فلفل و کمی روغن مایع ( میتونین حذف کنید ) و سیر رنده شده و کمی زردچوبه بمونه تا حسابی مزه دار بشه.

برای مزه دار کردن از خیلی ادویه های دیگه میشه استفاده کنید مثل تخم گشنیز - دارچین - پودر سیر - زنجبیل - زعفران ( من فعلا از ادویه خیلی کم استفاده میکنم)

بعد ته ظرف مورد نظر را که مال من تفلون بود را چرب کنید نمک بزنید بذارید روی حرارت داغ بشه و ماهی را بندارین توش و بعد بذارید توی فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد برای مدت یک ساعت بمونه بهش هم سر بزنید مدام که یک وقت نسوزه. اگه ماهی بزرگ باشه برای امتحان پختش یک خلال دندون بکنید نوش اگه از توی ماهی آب زد بیرون یعنی بازم لازمه که توی فر بمونه . اگه ظرف مورد نظرتون را داغ نکنید و همینطوری بذارید توی فر ماهیتون میچسبه و نمیتونین درست حسابی درش بیارین.