آشپزی با الی گولو

قلیه بادمجان ( غذای سنتی گرمسار )
نویسنده : - ساعت ۱٠:٠٥ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/۸/٤
 

سلام دوستان 51521_544120_l_daisy.gif

جونم براتون بگه که این دستور را از مجله آشپزی خانم مینایی پیدا کردم و تو این هفته 2 بار درست کردم و یک بارم بردم اداره با همکارام 517221_LaieA_061.gif خوردیم جاتون خالی بسیار راحت و خوشمزه میباشد.

گرمسار یکی از شهرستانهای استان سمنان است و از قرار این قلیه در تمامی نقاط این استان تهیه میشه.

منم که عاشق لوبیا چش بلبلی تا دیدم عکس غذا رو زودی درستش کردم!

 

برویم به ادامه مطلب...


مواد لازم:

بادمجان با پوست حلقه شده 5 عدد

لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه

پیاز خرد شده  1 عدد

گوجه فرنگی فیله و خرد شده 4 عدد

سیر 4 حبه

نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه :‌

بادمجانها را نمک بزنید و به مدت 30 دقیقه داخل سبد بذارید بعد بشورید و خشک کنید و اگه دوست داشتین سرخشون کنین. من سرخ نکردم .

لوبیا را که از شب قبل خیس کنین و چند بار هم آبش را عوض کنین.

پیاز داغ تهیه کنید . سیر خرد شده را هم اضافه کنید زردچوبه را اضافه  و بعد از کمی تفت دادن لوبیای خیس شده را اضافه کنید و به همراه 4 پیمانه آب بذارین بپزه. تقریبا 2 ساعت بعد گوجه فرنگیهای فیله شده را به این مواد اضافه کنید و بذارین باز با هم بپزن و سس کمی غلیظ شود.

بادمجانهای حلقه شده را روی این مواد بریزید و در قابلمه را بذارید تا آهسته جوش بخوره و بپزه . نمک و فلفل هم یادتون نره که بزنید. من آب نارنج هم بهش اضافه کردم خوشمزه شد.

نوش جان 340717_hessam4.gif