آشپزی با الی گولو

نرگسی اسفناج
نویسنده : - ساعت ۳:۱٩ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/٧/۳٠
 

سلام خدمت شما عزیزان

امروز اومدم با دستور نرگسی اسفناج که کار دوست گلم ثمین است.


مواد لازم:

پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری

اسفناج آب پز 3 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

نمک - فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

اول از همه برای آب پز کردن اسفناج باید اسفناج را در یک قابلمه ریخته بدون اینکه آب بریزید درش را بذارید تا بپزه ( اگه درش را نذاشتید کمی آب بریزید اینجوری خوشرنگ تر میشه )

پیاز داغ را با اسفناج پخته مخلوط کنید و تفت دهید نمک فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید . سپس اسفناجها را کنار زده و یک گوشه ماهیتابه تخم مرغها را با بشکنید و هم بزنید و با اسفناجها مخلوط کنید. 

یک غذای راحت و خوشمزه و سرشار از ویتامین. نوش جان .

نمیدونم سارا کوچولو هم از این نرگسی خورد یا نه ؟ حالا خود ثمین میاد میگه .