آشپزی با الی گولو

چای ماسالا (چای هندی)
نویسنده : - ساعت ۱٢:۳۸ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩٠/٧/۱٧
 

سلام دوستای گلم

از این به بعد یکی از دوستای عزیزم (ثمین) قراره باهام همکاری داشته باشه 893120_JC_doubleup.gif و از غذاهاش عکس بگیره و دستورشو بذاریم تو وبلاگم. از اونجا که یک نی نی کوچولو داره479720_JC_boogie.gif و کلا وقتش برای وبلاگ نویسی کمه فعلا خودم این کارو انجام میدم تا اطلاع ثانوی.

در ضمن عکس نی نی ثمین زیر همه عکساش هست و در واقع این امضای کارشه.

خب بریم سراغ اصل مطلب که طرز تهیه یک چای خوشمزه و آرام بخش است که تو کنیا زیاد درست میکنن. 460320_JC_coffee2.gif

 


مواد لازم:

شیر 2 لیوان

چای باروتی 1 قاشق مربا خوری

دانه هل 2  تا 3 عدد ( شکسته)

چوب دارچین 2 تا 3 عدد

شکر 1 قاشق مرباخوری ( شما میتونین بنا به ذائقه بیشتر بریزین)

پودر زنجبیل نوک یک قاشق مرباخوری

مقداری زعفران آب کرده در صورت تمایل

تمام این مواد را داخل شیر جوش بریزین و بذارین با هم یک جوش بخورند

بعد موادتون را از یک صافی که سوراخهای کوچیک داره رد کنید و بریزید تو لیوان و میل کنید.

حتما امتحان کنید خوشتون میاد 741519_winking.gif