آشپزی با الی گولو

کیک شکلاتی
نویسنده : - ساعت ٧:۳٤ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸٩/۱۱/۱٦
 

این دومین کیک شکلاتی منه که البته از اولیش بهتر شد اما بازم خوب نیست. اینو از وبلاگ نسیم بانو درست کردم اینم آدرسش

 

 

 

 


مواد لازم:

آرد یک و نیم پیمانه

شکر یک پیمانه

شیر نصف پیمانه

کاکائو یک قاشق سوپخوری

روغن مایع نصف پیمانه

بکینگ پودر 1 ق سوپخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

آرد را همراه با بکینگ پودر 2 تا 3 بار الک کنید. تخم مرغها را همراه با وانیل  و رنده پوست پرتقال  کمی هم بزنید سپس شکر را اضافه کنید و با همزن برای چند دقیقه هم بزنید تا حدی که تخم مرغ رنگش روشن شده و کشدار شود در این مرحله کاکائو را اضافه کنید و تا حدی که مخلوط شود هم بزنید سپس روعن و شیر را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شود سپس آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و با لیسک ( وسیله پلاستیکی برای شیرینی پزی یا قاشق پلاستیکی ) آرام مواد را مخلوط کنید .در این مرحله باید آرام مواد را هم بزنیم چون در غیر اینصورت پف کیک میخوابد. سپس در  قالب مورد نظر را که از قبل با روغن مایع چرب کرده ایم مایه کیک را میریزیم و در فری که از قبل با درجه 375 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع گرم شده به مدت 40 دقیقه میگذاریم بماند. بعد از 40 دقیقه کیک را بیرون آورده و یک وسیله تیز داخل آن فرو کنید اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبید کیک پخته وگرنه باز هم برای چند دقیقه آنرا داخل فر قرار دهید. سپس بگذارید کیک خنک شود با یک چاقو  از اطراف قالب جدا کنید و بگذارید خنک شود.

نکنه: وقتی کیک را در فر میگذاریم نیم ساعت اول اصلا در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.

مواد لازم برای رویه کیک:

شکلات تخته ای فکر کنم من 200 گرم استفاده کردم!

1/4 پیمانه شیر

یک قاشق سوپخوری کره

شکلات را به روش بن ماری آب کنید ( ظرفی را آب کنید تا آب به جوش آمده یک توری روی ظرف بگذارید و شکلات را در ظرف دیگری روی توری گذاشته تا شکلات آب شود) وقتی آب شد شیر و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود وقتی کمی خنک شد روی کیک بریزید.

من کیک را از وسط برش زدم و روش خامه زده شده ( که میتونین از لوازم قنادی فروشی بخرین ) مالیدم و روی آن هم یک لایه موز حلقه شده گذاشتم. بعد هم شکلات را ریختم روش و با موز تزئین کردم.

البته این کیک ایراد داره چون روش صاف از آب در نیامد در صورتی که زیرش پخته بود فکر کنم دلیلش این بود که تخمر مرغهای من بزرگ بود و باید 3 تا تخم مرغ میزدم.

اما ا ا ا ا ا خیلی خوشمزه بود جای همگی خالی. الانم دارم یک برشش را با چای سبز میخورم. به به به به خوشمزه