آشپزی با الی گولو

دمی لوبیا چشم بلبلی با ماهی
نویسنده : - ساعت ۸:٥٧ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٦/٢٥
 

سلام عزیزانم 46219_ni6qd8cj0nttk7t5.gif

چطورین خوبین؟ خوش میگذره بهتون؟ زندگانی بر وفق مراده؟ من که خدا را شکر خیلی خوبم فردا هم تعطیلم به دلایل سری!!!517321_LaieA_052.gif
امروز ظهر ناهار تنها بودم و از اونجا که چند روز پیش آقای کفایی عزیز توی سفره ایرانی این پلو را گذاشته بودن و من خیلی دلم میخواست واسه خودم درست کردم.




مواد لازم برای یک نفر !:

برنج یک پیمانه

لوببا چشم بلبلی یک پیمانه

فیله ماهی یک عدد ( من از ماهی تیلا پیا استفاده کردم)

شوید خشک 3 تا 4 قاشق غذاخوری

نمک - فلفل - زعفران - روغن - آب لیمو - پودر سیر - روغن زیتون به میزان لازم

 

طرز تهیه:

البته یک پیمانه برنج و لوبیا چشم بلبلی واسه من خیلی زیاد بود اما دیگه کمتر از این که نمیشد درست کنم که !!!583417_blink.gif

لوببا چشم بلبلی را بذارین با کمی آب بپزه و آبش کامل کشیده بشه.

 برنج را با مقدار لازم آب ( من طبق دستور پلو پز واسه یک پیمانه برنج 1 پیمانه و 80 سی سی آب ریختم ) همراه با نمک و روغن بذارید بپزه و آبش کشیده بشه. این روش خیلی از آبکش بهتره و تمام ویتامینهای برنج هم توش می مونه.

ته یک قابلمه خیلی کوچولو را ته دیگ نون لواش بذارید ( وگرنه 1 پیمانه برنجتون همش ته دیگ میشه621221_LaieA_011.gif !) لوبیای پخته را با شوید مخلوط کنید و به ترتیب یک لایه برنج و یک لایه لوبیا و شوید بریزید و همینطور بین هر لایه کمی زعفران آب کرده بدهید. سپس روی برنج یک کمی آب روغن بدهید و بذارید دم بکشه.

ماهی را ازیکی دو ساعت قبل  با آب لیمو ترش - پودر سیر - نمک - فلفل و زعفران آب کرده و کمی روغن زیتون مزه دار کنید.

وقتی دیدین برنج تقریبا آماده است. کف یک ماهیتابه نچسب را کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن فیله ماهی را بذارین تو ماهیتابه و دو طرفش را سرخ کنید. به همین راحتی.