آشپزی با الی گولو

اسپاگتی با توپکهای مرغ
نویسنده : - ساعت ٢:٥۳ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۳٩٠/٦/۱٤
 

سلام دوستان مهربانم 430919_wetkissf.gif

دیشب کلی خسته و کوفته از راه رسیدم و نمیدونستم برای ناهار امروزم چی درست کنم . چند تا مجله ورق زدم و به این دستور رسیدم که با کمی تغییرات به این اسپاگتی که در خدمت شماست رسیدم.


مواد لازم:‌

فیله مرغ 4 عدد

پیاز رنده شده کوچک یک عدد

پیاز متوسط یک عدد ( برای سرخ کردن )

سیر 2 حبه

ریحان و جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

رب یک قاشق غذاخوری

پوره گوجه فرنگی 1 پیمانه

ماکارانی رشته ای به میزان دلخواه

نمک - فلفل - زردچوبه - پودر کاری به میزان لازم

طرز تهیه:

فیله های مرغ را بریزید تو خرد کن که له و لورده شه یا اینکه چرخش کنید. یک دونه پیاز کوچیک را هم توش رنده کنین ریحان و جعفری خرد شده را به این مواد اضافه کنید همراه با زردچوبه و کمی پودر کاری و نمک و فلفل خوب ورز بدید.

یک عدد پیاز متوسط را با کمی روغن سرخ کنید. دو حبه سیر را خرد کنید و همراه با زردچوبه و کمی پودر کاری کمی تفت دهید. یک قاشق رب را اضافه کرده و کمی تفت دهید و سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید همراه با مقدار کمی آب و نمک و فلفل و بذارید این مایع به جوش بیاد.

از مایع گوشتی قلقلی های کوچولو درست کنید ( اگه به دستتون چسبید دستتون را خیس کنید ) و بندازید داخل مایع در حال جوشتون و بذارید بپزه و سسش غلیظ شه.

تو این فاصله ماکارانی را هم آبکش کنید ( چون نمیزاریم دم بکشه بذارید نرم بشه  ولی نه که له و لورده شه ها!755320_shok.gif) بعد بریزین داخل قابلمه و کمی روغن زیتون بریزید روش و بذارید گرم بشه بعد بریزین توی دیس و قلقلی های خوشمزتون را با سسش بریزید روش . به همین سادگی و خوشمزگی

دوستون دارم به خاطر همه مهربونی هاتون .692519_slxe1vrr6glin3kt.gif