آشپزی با الی گولو

بووچا ( ترکیه ای )
نویسنده : - ساعت ۱٢:۱٤ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٦/۱۱
 

سلام به روی ماهتون دوستان مهربونم

امروز با دستور یک جور پیراشکی اومدم که خیلی خیلی راحت و خوشمزه و سالم است و لازم نیست که تو روغن سرخ بشه. دستورشو از دوست هنرمندم فریبا اکبر نیا یاد گرفتم.


مواد لازم:

ماست یک لیوان

روغن زیتون 4/1 پیمانه

سفیده تخم مرغ یک عدد

زرده تخم مرغ یک عدد

بکین پادر یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل و آرد به میزان لازم

مواد لازم برای وسط بووچا:

پیاز سرخ کرده - قارچ تفت داده شده - فلفل دلمه ای خرد شده - پنیر فیلا فیلا - نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم( شما میتونین از گوشت - پنیر - اسفناج و کلا هر چیزی که تو خونه دارین استفاده کنید من این مواد را داشتم)

طرز تهیه:

تمامی مواد را بجز آرد مخلوط کنید تا یک دست شود و بعد آرد را آرام آرام اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد 10 دقیقه به خمیر استراحت دهید.

 مواد میانی خمیر را از قبل آماده کنید. بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل دایره درآورده از مواد داخل آن گذاشته و دور خمیر را بهم بچسبانید و مثل کتلت صاف و کمی باز کنید.

روی خمیر را با زرده یک عدد تخم مرغ و کمی زعفران آب کرده که با چنگال زده اید  برس بکشید و روی آنرا با تخم خرفه یا کنجد  تزیین کنید و در سینی فر که قبلا داغ شده با حرارت 190 درجه و تا وقتی که رویش طلایی شود بپزید. حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میبرد.

خیلی ممنونم از فریبای عزیزم .