آشپزی با الی گولو

پتاژ عدس
نویسنده : - ساعت ۱۱:۳٩ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳٩٠/٦/٥
 

امروز اومدم با یک دستور این پتاژ مناسب برای افطاری. راستش خودم هم دفعه اول بود درست میکردم و اصلا فکر نمیکردم خوشمزه بشه مخصوصا موقع پخت همش فکر میکردم که اصلا این پست را نذارم تو وبلاگم و به عبارتی داشتم از زندگی نا امید میشدم. ولی نمیدونین چقده خوشمزه شد . حیفم اومد با شماها شریک نشم . دستور تهیه را از مجله آشپزی خانواده سبز پیدا کردم .

بریم به ادامه مطلب


مواد لازم:

عدس نصف پیمانه

شیر دو پیمانه

هویج متوسط یک عدد

آرد 2 ذرت قاشق غذاخوری ( میتونین از آرد سفید هم استفاده کنید - آرد ذرت به نظر من خوشمزه تره )

نخود سبز 50 گرم

رب گوجه 1 تا 2 قاشق سوپخوری

پیاز 2 عدد

نمک - فلفل - گلپر به میزان دلخواه

خامه یک پیمانه ( من استفاده نکردم)

جعفری و ترخان خرد شده 4/1 پیمانه ( من نداشتم )

 

طرز تهیه:

عدس را بعد از شستن با کمی آب و نمک بپزید. پیازها را خلالی کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود و به عدس اضافه کنید. هویج و نخود سبز را جداگانه بپزید و هویج را نگینی خرد کنید. عدس پخته شده را با کمی از آب عدس داخل مخلوط کن ریخته و له کنید و دوباره آنرا به آب عدس باقیمانده اضافه کنید. هویج خرد شده و نخود سبز و رب ( اگه جعفری و ترخان داشتین توی این مرحله ) به عدس ها اضافه کنید. حواستون باشه خیلی رب اضافه نکنید که پتاژتون مزه رب نگیره ! شیر و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. آرد ذرت را در کمی از شیر خوب حل کنید و به این مواد اضافه کنید. حالا بذارید پتاژتون جا بیفته و حسابی رقیق شه . موقع سرو اگه دوست داشتین کمی از مایع پتاژ را در یک کاسه کوچک ریخته و خامه را به آن اضافه کرده و حل کنید و این مایع را به کل پتاژ اضافه کنید. سپس آنرا در ظرف مورد نظر ریخته و روش را با گلپر و ترخون تازه تزئین کنید. این پتاژ را از دست ندید که خیلی خوشمزه بود حتی با اینکه بهش خامه نزدم بازم عالی بود.

نوش جان