آشپزی با الی گولو

آش دوغ کرمانشاه
نویسنده : - ساعت ۱۱:٤٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۳٩٠/٧/۱٠
 

سلام دوستای گلم

بعد از یک وقفه یک هفته ای برگشتم با دستور یک آش دوغ خوشمزه که ماه رمضون درست کرده بودم و وقت نشده بود بذارم تو وبلاگم. این اولین باری بود که من آش دوغ درست کردم. از اونجا که خیلی از نخود خوشم نمیاد دنبال یک دستور بودم که توش نخود نداشته باشه که رسیدم به وبلاگ منصوره عزیزم  22663_kiss-001.gifو دیدم به به چه آش دوغ خوشمزه  و خوشگلی35363_lickout.gif  و زودی دست به کار شدم و درستش کردم. بریم برای طرز تهیه

 


مواد لازم

برنج نیم پیمانه

لپه نیم پیمانه

گوشت چرخ شده 1 پیمانه

پیاز رنده شده کوچک یک عدد

آرد یک قاشق غذاخوری

سبزی آش 2 تا 3 پیمانه

دوغ بی نمک و غلیظ و بی گاز 2 لیتر

زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم

سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

لپه و برنج را بگذارید بپزد. دوغ را در قابلمه بریزید و بذارید گرم بشه و به جوش بیاد. نکته مهم برای تهیه این آش اینه که دوغ را مدام هم بزنید تا موقع گرم شدن بریده نشه. وقتی که دوغ به جوش آمد بذارین کمی غلیظ بشه. بعد لپه و برنج پخته شده را به آن اضافه کنید و بذارین روی حرارت کم با هم غلیظ بشن. اواخز طبخ سبزی آش را اضافه کنید . نمک و فلفل را هم توی این مرحله اضافه کنید

گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز کوچک رنده شده و یک قاشق آرد و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز بدهید. در یک ماهیتابه کمی پیاز داغ بریزیذ بهش کمی زردچوبه اضافه کرده و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و بذارین به جوش بیاد. از گوشت کوفته قلقلی درست کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید و بذارین کوفته قلقلی ها پخته بشن.

آخر سر آش را بریزین تو کاسه و با کوفته قلقلی و یک عالمه سیر داغ و پیاز داغ و کمی نعنا داغ تزئینش کنید.