آشپزی با الی گولو

اشکنه
نویسنده : - ساعت ٧:۱٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱۳٩٠/٦/٢
 

سلام دوستای مهربونم Smiley 

امیدوارم حالتون خوب باشه

امروز اومدم با یک دستور خیلی ساده و در عین حال خوشمزه . یادمه بچه که بودیم یکی از غذاهایی بود که مامان بزرگام زیاد درست میکردن . قدیمی ها که میدونین خیلی طرفدار غذاهای آبکی مثل آبگوشت و آش بودن . اینم یکیشونه، البته اشکنه هم از اون غذاهاست که هر کسی براش دستور متفاوتی داره . دستور مامان بزرگای من اینطوری بود.


مواد لازم :

پیاز یک عدد

تخم مرغ 2 عدد

شنبلیله خشک و نرم نصف قاشق سوپخوری

آرد یک قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی یک عدد

سیب زمینی مکعبی شده یک عدد متوسط

زردچوبه نصف قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه :

پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود . زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید . آرد و شنبلیله را اضافه کنید و کمی تفت دهید. اگه دوست داشتین یک عدد گوجه فرنگی را هم رنده کرده و به این مواد اضافه کنید . سیب زمینی مکعبی شده را اضافه کنید و با 3 لیوان آب بذارید موادتون بپزه . نمک و فلفل هم یادتون نره.

وقتی سیب زمینی ها پخت 2 تا تخم مرغ را در ظرفی بشکنید با چنگال هم بزنید و به موادتون اضافه کنید بعد از چند جوش اشکنه آماده است.

مامان بزرگام همیشه چند تا هم تخم مرغ را بدون هم زدن تو اشکنه مینداختن اینجوری زرده اش کامل بصورت گرد بسته میشد مام بچه بودیم خیلی خوشمون میامد یک دونه از اونا گیرمون بیاد! Smiley

بعضی ها به این اشکنه کمی رب انار هم اضافه میکنن یا حتی رب گوجه فرنگی این دیگه بسته به میل و سلیقه خودتونه.

امیدوارم دوست داشته باشین