آشپزی با الی گولو

هویج پلو با گوشت مرغ (1)
نویسنده : - ساعت ۱٢:٢۱ ‎ق.ظ روز جمعه ۱۳٩٠/٥/٢۸
 

سلام به روی ماهتون

امروز اومدم با دستور هویج پلو . چند روز بود خیلی هوس پلو کرده بودم وقت نمیکردم درست کنم همش غذاهای آسون و سریع درست میکردم. برای طرز تهیه از کتاب خانم ساناز مینایی استفاده کردم .

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید.


مواد لازم:

برنج 2 پیمانه

خلال نارنج تلخی گرفته : نصف پیمانه

آب یک پیمانه

شکر نصف پیمانه

هویج درشت 2 عدد

سینه مرغ یک عدد

پیاز داغ دو قاشق سوپخوری

پیاز متوسط خلال شده یک عدد

زعفران آب کرده به میزان لازم

نمک - فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سینه مرغ بدون استخوان  را تکه تکه کرده ( میتونین از ران مرغ هم استفاده کنید)  . کف ماهیتابه را کمی روغن ریخته و اطراف تکه های مرغ را سرخ کنید. کمی آب و زعفران و نمک و فلفل داخل ماهیتابه بریزید. همراه با یک پیاز خلال شده  و بذارید مرغها بپزند تا آبش تمام شه و به روغن بیفته ( سینه مرغ خیلی سریع میپزه حواستون باشه نسوزه و در ضمن آب کم بریزید در حدود نصف پیمانه با حرارت ملایم بذارین بپزه )

برای تهیه خلال نارنج باید خلال نارنج را یک الی دو روز در آب نیمه گرم خیس نموده و هر روز آب آنرا سه الی چهار بار عوض کنید . سپس خلالها را دو بار در آب جوشان جوشانده و در آبکش بریزید. 2/1 پیمانه شکر را در دو پیمانه آب حل کرده و وقتی آب به جوش آمد و شکر حل شد خلال نارنج را به آن اضافه کنید و آنقدر روی حرارت بگذارید تا خلالها طعم شیرین به خودشون بگیرند. این مقدار که براتون گفتم برای 1 پیمانه خلال نارنج مناسبه . البته اینم گفته باشم که من خلال نارنج شیرین شده از آجیل فروشی ها میخرم و میذارم تو یخچال هر وقت خواستم استفاده میکن. ماندگاریش خیلی طولانیه . چون که تنبلم حوصله خلال پرتقال و نارنج درست کردن ندارم خجالت

بریم سراغ درست کردن بقیه هویج پلو

هویج را پوست کنده و خلال یا رنده کنید . 2/1 پیمانه شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کنید . خلال نارنج و هویج را داخل آن بریزید و اجازه دهید هویجها پخته شده و آب آن کاملا تبخیر شود . توی این مرحل 2 قاشق زعفران آب کرده به موادتون اضافه کنید.

برنح را آب کش کنید . ته قابلمه ته دیگی که دوست دارید را بچینید. یک لایه برنج کف قابلمه ریخته  و یک لایه خلال از مخلوط خلال نارنج و هویج و همین طور به ترتیب تا لایه رویی را با برنج سفید بپوشانید و بذارید برنجتون دم بکشه.

اگه دوست داشتین میتونین مرغتان را تکه تکه کرده و لابه لای برنج قرار دهید اما من وقتی برنج را ریختم توی دیس مرغ را هم کنارش چیدم .

برای تزئینش هم میتونین از خلال پسته . خلال هویج و پیاز داغ استفاده کنید .

نوش جان