آشپزی با الی گولو

میگوی سوخاری
نویسنده : - ساعت ۱٠:٢٠ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳۸٩/۱۱/٩
 

دیروز خونه دوستم بودم خیلی غذاهای خوشمزه ای درست کرده بودن . با این خمیر خیلی ساده و راحتی که براتون توضیح میدم قارچ سرخ کرده بود و من هم که مثلا داشتم برای کشیدن غذا کمک میکردم واسه خودم یواشکی قارچها را میخوردم و کلی حال میکردمساکت


مواد لازم جهت تهیه خمیر

آرد یک پیمانه

شیر نصف پیمانه

ماءالشعیر ۴/١ پیمانه

نمک و فلفل و پودر سیر و کمی زعفران آب کرده یا زردچوبه

این مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر ماست مانند به دست بیاد . میگوهای پاک شده را توی خمیر برنید و تو یک ظرف کوچیک که روغن توش شناور است و روغن کاملا داغ شده سرخ کنید. بعد بذارید روی دستمال آشپزخانه که روغنش بره و میل کنید.

لازم نیست که بذارید میگو قبلش پخته بشه چون که گوشتش اینقده لطیفه که سریع با سرخ کردن میپزه.