آشپزی با الی گولو

شیرینی نخودچی
نویسنده : - ساعت ۱۱:٤٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸٩/۱٢/٢٧
 

طرز تهیه شیرینی نخودچی را از وبلاگ بهار عزیز برداشتم و با کلی ترس و لرز درست کردمش به نظرم خوب شده اما چرا شیرینیهای بیرون رنگشون بهتره؟ از زعفران استفاده میکنن یا از تخم مرغ؟ اگه کسی میدونه خوشحال میشم که راهنمائیم کنه.

 

 


 
 
رشته پلو
نویسنده : - ساعت ۱۱:٤٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱۳۸٩/۱٢/٢٧
 

سلام دوستای گلم

بعد یک ماه دوباره سر و کله من پیدا شد اینقده تو اسفند درگیر بودم که اصلا غذا درست نکردم زحمت پخت و پز به عهده مامانم بود.دلم برای وبلاگم و شماها تنگ شده بود.

این رشته پلو را من شب چهار شنبه سوری درست کردم اما بعضیها هم رسم دارند که شب سال نو درست کنند به این نیت که به امید خدا رشته کار سال بعد دستشون بیاد.